Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Classics In Rotterdam: Lotus Esprit with touches from SE HWing, 300 Sport & S4



Lotus Esprit with touches from SE HWing, 300 Sport & S4

   Όταν βλέπεις μια Esprit είναι λογικό να σου τραβήξει την προσοχή (Μπορεί να είναι "νέα" ακόμα για να χαρακτηριστεί classic, σίγουρα όμως μιλάμε για ένα ποθητό future classic sport car, οπότε και αξίζει αναφοράς). Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για προ του 2002 μοντέλο, με τα κλασικά πίσω φανάρια και όχι τα καγκούρικα wannabe 106 καγκουρ style στρογγυλά που υιοθέτησαν με τα τελευταία μοντέλα. Όμως δυστυχώς βρέχει, δεν έχεις ομπρέλα και πρέπει να βιαστείς οπότε δεν έχεις το χρόνο να την περιεργαστείς περισσότερο. Το τι κάνεις σε μια τέτοια περίπτωση είναι απλό. Τραβάς δύο τρεις φωτογραφίες, ώστε να τις χαζέψεις αργότερα με το χρόνο σου.

   Και πλέον είσαι στο δωμάτιο σου, έχεις στεγνώσει και δεν στάζεις πλέον και είσαι ορεξάτος να χαζέψεις τα ευρήματα της ημέρας. Εκεί λοιπόν συνειδητοποιείς ότι η όμορφη και σπάνια Esprit που συνάντησες δεν είναι μια καλοσυντηρημένη ώριμη κυρία, αλλά μια γριά με ψυχολογικά που προσπαθεί να μοιάζει νεώτερη μπας και την προσέξει κανένας λιγούρης νεαρός. 

Δυστυχώς λοιπόν η συγκεκριμένη Esprit ήταν μία μίξη ανταλλακτικών που έχει ως αποτέλεσμα να την κατατάσσουμε στην λίστα με τα modified classic. Το αμάξωμα μοιάζει να είναι των αρχών του 90, και του έχουν προσθέσει την μεγάλη αεροτομή από την SE HWing, τον μπροστινό προφυλακτήρα από κάποια S4 πιθανών και τον πίσω μάλλον από μια 300 Sport. Και αυτά είναι ότι μπορέσαμε να διακρίνουμε με μια πρόχειρη ματιά και με περιορισμένες γνώσεις για αυτές τις κυρίες. Τουλάχιστον επιλέχτηκαν κομμάτια από την ίδια οικογένεια και όχι από το καλάθι, οπότε και έχει κρατηθεί κάποιο επίπεδο στην μετατροπή αυτή.


Lotus Esprit with touches from SE HWing, 300 Sport & S4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου