Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Abandoned Car Dealership: Αλήθεια ή Ψέματα...?

   Τα τελευταία χρόνια συχνά πυκνά βγαίνουν στην φόρα ιστορίες για εγκαταλελειμμένες αντιπροσωπείες, μουσεία και συλλογές αυτοκινήτων. Όμως όλα τα παραπάνω συμβαίνουν στο εξωτερικό. Αντίθετα στην Ελλάδα τα πράγματα είναι σαφώς πιο απλά, ποτέ δεν υπήρξε μεγάλος αριθμός αντιπροσωπειών ώστε όλο και κάποια να έχει ξεχαστεί, ούτε τα γεγονότα οδήγησαν σε αυτό. Στην καλύτερη των περιπτώσεων έχουμε να περιμένουμε την ανακάλυψη μερικών πολυτελών αυτοκινήτων σε υπόγεια και αυλές...
 
                                                          ...ή μήπως όχι? Αν σας λέγαμε ότι υπήρξε και στην Αθήνα περίπτωση εγκαταλελειμμένης αντιπροσωπείας με αυτοκίνητα μέσα θα μας πιστεύατε? Και ότι όλα αυτά βρίσκονταν στο κέντρο της Αθήνας, με πλήθος κόσμου να περνάει καθημερινά απ' έξω?
 
 
 
    Την αλήθεια θα σας την αποκαλύψουμε εκτός απροόπτου αύριο. Όμως στο ενδιάμεσο θα μας ενδιέφερε πολύ η γνώμη σας, καθώς και το κατά πόσο πιστεύετε την είδηση αυτή. Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι από τη γνωστή εγκαταλελειμένη αντιπροσωπεία της ΤΟΥΟΤΑ στην Κύπρο, και είναι απλά ενδεικτική.

Καλό Μήνα να έχουμε!


 photo toyota-cars-970387430_zpsdf29e842.jpg

Πηγή εικόνας: http://forum.miata.net/vb/showthread.php?t=507501

3 σχόλια:

  1. Είναι στο κατεχόμενο κομμάτι της Κύπρου. Και δεν είναι μόνο αυτά τα δύο. Υπάρχει ολόκληρη αποθήκη γεμάτη με αυτοκίνητα (Toyota) από το 1974 που έγινε η απόβαση. Όλα ήταν καινούργια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτη Απριλίου. Αν ηταν ή αλήθεια όμως?
    Αχ Προ, όνειρα άναψες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια αποκαλύφθηκε κύριοι. Ελπίζω να σας αρέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή