Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Classic Car Show: 19th Detroit Cruisers Meeting - 19/10/2014 (Φωτογραφίες)


   Την ευκαιρία να θαυμάσουν περίπου 35 Αμερικάνες κυρίες είχαν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στη Βάρκιζα και συγκεκριμένα στο Varkiza Resort (πρώην Do it). Μετά από αναμονή αρκετών μηνών πραγματοποιήθηκε το 19ο meeting των Detroit Cruisers, σε έναν χώρο γνώριμο από πολλές προηγούμενες συναντήσεις, αλλά ανανεωμένο. Classic Fifties καλλονές, Moviecars, δυνατά Muscle Cars αλλά και Offroad θηρία παρέλασαν στα νότια προάστια δίνοντας την ευκαιρία στους παλιούς να θυμηθούν, αλλά και στους νέους να μάθουν πως υπήρχε μια εποχή όπου τα αυτοκίνητα δεν ήταν Playstation με ρόδες. 

   Πολλές από τις κυρίες κάναν την παρθενική τους εμφάνιση σε εκδηλώσεις σε αυτό το meeting, ενώ άλλες υπήρξαν πιο εξοικειωμένες με τα φλας και την προσοχή που κέρδισαν. Το παλαιότερο αμερικάνικο της συνάντησης ήταν ένα εξακύλινδρο Plymouth Savoy 4door του 1956, ενώ τα πιο "διάσημα" ήταν η Christine και ο KITT που έχουν τιμήσει με την παρουσία τους πολλάκις τις εκδηλώσεις των DC.



   Mustang, Charger και Challenger, παλιά και καινούργια συνυπήρχαν στον ίδιο χώρο, μια εικόνα σπάνια για τα ελληνικά δεδομένα, και έδιναν τη δυνατότητα στο κοινό να αντιληφθεί την εξέλιξη των αυτοκινήτων αυτών στο βάθος του χρόνου. Οι χαρακτηστικοί βρυχηθμοί των αμερικάνικων V8 κινητήρων αποτέλεσαν το κύριο άκουσμα της εκδήλωσης, ενώ όλες οι κάμερες δούλεψαν υπερωρίες για να αποθανατίσουν αυτό το σπάνιο θέαμα.

   Με τη σειρά μας ευχόμαστε η επόμενη συνάντηση να πραγματοποιηθεί σύντομα, με ακόμα περισσότερες συμμετοχές. Συγχαρητήρια στους DetroitCruisers για την επιτυχημένη αυτή εκδήλωση. 



   Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στο album στο Google Φωτογραφίες. Και φυσικά πρέπει και πάλι να ευχαριστήσω τη φίλη Μαρία Κολιούση, για την σημαντική βοήθεια της στην κάλυψη του Event.

Album: https://photos.app.goo.gl/ZppSbYTdcAdqWsiv9

1 σχόλιο:

  1. Τα "θηρία"... είναι καταπληκτικά!!!
    Μπράβο Πρόδρομε, για τις άριστες φωτογραφίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή