Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Classic Car Show: ΟΡΚΑ - ''Επίδειξη - Εκδήλωση Κλασικών Αυτοκινήτων Φιλοθέης - Ψυχικού'' 1st - 15-06-2014 (Φωτογραφίες)

   Την Κυριακή 15 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε από την ΟΡΚΑ, και με την υποστήριξη φορέων του δήμου Ψυχικού, η πρώτη "Επίδειξη - Εκδήλωση" Κλασικών Αυτοκινήτων "Φιλοθέης - Ψυχικού".



   Περίπου 30 γηραιές κυρίες συγκεντρώθηκαν το πρωί της Κυριακής στην 1η πλατεία του Ψυχικού, από όπου και ξεκίνησε η βόλτα στους δρόμους του Ψυχικού και της Φιλοθέης. Αυτοκίνητα από τη δεκαετία του 1950, έως και τις αρχές της δεκαετίας του 1980 συμμετείχαν σε μία χαλαρή και ενδιαφέρουσα εκδήλωση. 

    Μετά το πέρας της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες βρέθηκαν στο "περίπτερο" της 1ης πλατείας του Ψυχικού, όπου και ακολούθησε η απονομή των νικητών και φυσικά συζητήσεις για το κλασικό αυτοκίνητο. 

   Ως GS δίνουμε τα συγχαρητήρια μας στην ΟΡΚΑ και στους φορείς του δήμου Ψυχικού - Φιλοθέης για την πολύ όμορφη και πετυχημένη διοργάνωση και ευχόμαστε αυτή η εκδήλωση να γίνει θεσμός και να κρατήσει το χαλαρό της χαρακτήρα. Με πολύ μικρή συμμετοχή και χωρίς πολλές απαιτήσεις, κάθε λάτρης και ιδιοκτήτης κλασικού αυτοκινήτου μπορεί να χαρεί το όχημα του στους ήρεμους δρόμους της Φιλοθέης και του Ψυχικού, οικονομικά και διασκεδαστικά.



Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στο link που ακολουθεί:

Album: https://photos.app.goo.gl/GW6omoiYYH1ataEb9

1 σχόλιο:

  1. Eξαιρετικά, Ιστορικά αυτοκίνητα!!!
    Καταπληκτικές φωτογραφίες...!!!
    Μπράβο Πρόδρομε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή