Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Δύο Χρόνια Λειτουργίας

   Τελικά ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα, και το Garage Stories έκλεισε κιόλας τα δύο χρόνια λειτουργίας του. Δύο χρόνια τα οποία χρειάστηκαν αρκετό τρέξιμο, μελέτη και άγχος. Ιδιαίτερα κλασικά (ή έστω "παλιά") αυτοκίνητα βρέθηκαν εγκαταλελειμένα (και σιγά σιγά θα παρουσιαστούν μέσω του GS), για άλλα, ποιο τυχερά όπου οι ιδιοκτήτες τους τα λατρεύουν, έχει γίνει η προεργασία για τα άρθρα, ενώ προς εκτύπωση ειναι και μερικά πολύ ενδιαφέροντα (θέλω να πιστεύω) αφιερώματα.
 
   Όλα αυτά βέβαια γίνονται με αργούς ρυθμούς, και σας ζητώ συγνώμη για αυτό. Δυστυχώς ή Ευτυχώς στο GS προσπαθούμε οι παρουσιάσεις και τα αφιερώματα που ετοιμάζουμε να είναι όσο ποιο πλήρη γίνεται.. Αυτό όμως είναι κάτι που απαιτεί χρόνο, έρευνα και ηρεμία, συνδυασμός που δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί, δεδομένου ότι πρόκειται για μία ερασιτεχνική δουλειά. Προσπαθούμε όμως για το καλύτερο και ζητούμε την υπομονή σας.
 
   Στα άμεσα σχέδια μας είναι η παρουσίαση κάποιων από των παραπάνω δουλειών, καθώς επίσης γίνεται μια προσπάθεια βελτιστοποίησης της εικόνας και της λειτουργίας του Garage Stories. Ήδη έπειτα από την προτροπή πολλών φίλων, και με τη βοήθεια του Βασίλειου Παπαΐδη, καταφέραμε να πραγματοποιούμε τις παρουσιάσεις των διαφόρων εκδηλώσεων χωρίς τη χρήση του κουραστικού Scroll Down. Σιγά σιγά λοιπόν προσπαθούμε να λύσουμε κάθε πρόβλημα και για αυτό θέλουμε τη βοήθεια σας. Κάθε feedback είναι σημαντικό για τη βελτίωση του GS.
 
   Τέλος για μία ακόμα φορά θέλω να αναφέρω ότι το Garage Stories είναι ανοιχτό σε εσάς, και πολύ ευχαρίστως να δώσουμε τη δυνατότητα σε όποιον φίλο θέλει να παρουσιάσει τη δουλειά του μέσα από αυτό εδώ το blog. Για οποιαδήποτε ερώτηση, σχόλιο, κριτική, feedback κτλ μπορείτε να μας στείλετε E-mail στο pro_crossaro@yahoo.com.


 photo bmw_328coupelightframeleichtbau_gitterohrrahmen_1939_zpsf448bea2.jpg

Πηγή εικόνας: http://www.pinterest.com/barbaraluciapix/bmw-motors/

4 σχόλια:

  1. Να τα "εκατοστήσει" το G.S. φίλε Πρόδρομε!!!
    Κάνεις εξαιρετική δουλειά!!!
    Το G.S. είναι καταπληκτικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόδρομε, ,μπράβο, συνέχισε τη καλή δουλειά. Ξέρω ότι έχεις πολλά ενδιαφέροντα θέματα να μας δώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύχομαι καλή δύναμη και υπομονή. Το αποτέλεσμα πάντα να σε δικαιώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να είστε όλοι σας καλά. Το G.S. και εγώ σας οφείλω πολλά, και συνεχίζουμε να είμαστε στον αέρα χάρη στην στήριξη σας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή