Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Classic Car Show: Classic Microcars Club - 1st Eleusiniako Rally Regularity - 17/09/2014 (Φωτογραφίες)
  Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου η Classic Microcars Club διοργάνωσε το 1ο Ελευσινιακό Rally Regularity, με τη στήριξη του Δήμου Ελευσίνας.

   Ο αγώνας ήταν νυχτερινός με την εκκίνηση να δίνεται στην πλατεία Ηρώων στην Ελευσίνα στις 19:30. Από εκεί οι περίπου 30 συμμετέχοντες ξεκίνησαν με προορισμό την Δόμβραινα Βοιωτίας, όπου έγινε και η ανασυγκρότηση, μέσω των επαρχιακών οδών. Μετά από μικρή στάση ο αγώνας συνεχίστηκε με τα πληρώματα να κατευθύνονται προς την Αγία Άννα (Κούκουρα), η διαδρομή της οποίας υπήρξε και παλιά ανάβαση, και τελικά ολοκληρώθηκε στο χωριό Πύλη, στα Δερβενοχώρια, νωρίς το πρωί όπου και δόθηκε γεύμα σε τοπική ταβέρνα. 

   Λόγω του ότι ήταν νυχτερινή η εκδήλωση δεν μπορούμε να πούμε πολλά σχετικά με την "ομορφιά" του τοπίου, αν και επειδή έχουμε γράψει πολλά χιλιόμετρα στην ευρύτερη περιοχή μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι και τα τοπία είναι πολύ όμορφα, και η περιοχή φημίζεται για τα ψητά της.

   Το Garage Stories συμμετείχε και σε αυτόν τον αγώνα με το πιστό και αξιόπιστο Escort MK1 (σας χρωστάω παρουσίαση), με διαφορετικό όμως συνοδηγό (Παναγιώτης Τσιάλιος), τον οποίο και ευχαριστώ τόσο για την πετυχημένη συνεργασία (8η θέση γενικής, 3η κατηγορίας), όσο και για το ότι δέχτηκε να συμμετέχει σε νυχτερινό αγώνα και ενώ ήταν η πρώτη του φορά. 

   Στο κομμάτι του αγώνα τώρα. Συνολικά υπήρχαν 7 ειδικές στις οποίες έπρεπε να διακριθούν τα πληρώματα. Σε γενικές γραμμές τόσο οι διαδρομές όσο και οι ΜΩΤ που έπρεπε να κρατήσουν οι συμμετέχοντες ήταν βατές. Το Roadbook ήταν καλοσχεδιασμένο και από όσο μπόρεσα να μάθω δεν υπήρξαν πολλοί συμμετέχοντες που να αντιμετώπισαν πρόβλημα με αυτό.

    Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Ραζή για τη βοήθεια του και να δώσω συγχαρητήρια στους ανθρώπους που δούλεψαν τόσο καιρό για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης και που ξενύχτησαν μαζί μας για την ομαλή ολοκλήρωση του αγώνα. Σας ευχόμαστε και του Χρόνου με ακόμα πιο πολλές συμμετοχές.


Υ.Γ.: Ακολουθούν η καθιερωμένη επιλογή από φωτογραφίες του αγώνα, καθώς και το link για τον album στο Google Φωτογραφίες.

   Album: https://photos.app.goo.gl/WwcNHmAHgMJKFuG16

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια σε όλα τα πληρώματα!
    Φίλε Πρόδρομε το Mk1 είναι καταπληκτικό...όπως επίσης & οι φωτογραφίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή