Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Classic Car Show: ΦΙΛΠΑ - 18η Συνάντηση Αθηνών - 11/01/2015 (Φωτογραφίες - Μέρος 2ο + Σχολιασμός)




...Συνέχεια!

   Για να είμαστε ειλικρινείς θα πρέπει να αναφέρουμε ότι υπήρξαν και κάποια θέματα που χρειάζονταν προσοχή και θα μπορούσαν να υπάρξουν βελτιώσεις. Αρχικά η διαρρύθμιση των οχημάτων δεν ήταν κατάλληλη. Τα οχήματα που βρέθηκαν στο χώρο νωρίς στριμώχθηκαν (ώστε να υπάρχει αρκετός χώρος για τα υπόλοιπα), ενώ τα υπόλοιπα τελικά ήταν απλωμένα. Το παραπάνω είχε ως αποτέλεσμα (εκτός από τα σπασμένα νεύρα όσων προσπαθούσαν να τραβήξουν φωτογραφίες) να περνάει κόσμος ανάμεσα από τα οχήματα με φανερό τον κίνδυνο όμως να προκληθούν ζημιές στα οχήματα. Η λύση για το πρόβλημα αυτό είναι πολύ απλή και έχει δοθεί από τους διοργανωτές του Tour Amical. Τα αυτοκίνητα να τοποθετηθούν αντικριστά, με μεγάλους διαδρόμους ανάμεσα από τα ζευγάρια και φυσικά να υπάρξει κάποιος προσεκτικός προσχεδιασμός του χώρου πριν την έναρξη της διοργάνωσης. Από τη στιγμή που το κατάφεραν οι Βέλγοι με 172 αυτοκίνητα, σε μια ξένη χώρα θεωρούμε ότι θα είναι ιδιαίτερα εύκολο για τους ανθρώπους της ΦΙΛΠΑ που γνωρίζουν τον χώρο τόσο καλά. 

   Ένα ακόμα θέμα που εμφανίστηκε ήταν η πρόωρη αποχώρηση πολλών από τους συμμετέχοντες. Και δεν μιλάμε για ένα τέταρτο ή μισή ώρα νωρίτερα, αλλά για πάνω από μία ώρα νωρίτερα. Και δυστυχώς δεν έχουμε να κάνουμε με μία δύο συμμετοχές, αλλά με σημαντικό αριθμό συμμετοχών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το να υπάρξουν οχήματα (αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες) που μεγάλο μέρος του κοινού δεν πρόλαβε να δει και να θαυμάσει. Υπήρξε κόσμος που ήρθε σχετικά αργά (αλλά και πάλι μία ώρα πριν την επίσημη λήξη της εκδήλωσης) και που είχε το χώρο φανερά αδειασμένο. Το παραπάνω υπήρξε και ο λόγος εξάλλου που πιθανότατα αρκετοί δε θα μπορέσουν να δουν φωτογραφίες των οχημάτων τους, τουλάχιστον σε αυτό εδώ το blog. Καλώς ή κακώς μία εκδήλωση έχει ένα προκαθορισμένο πρόγραμμα. Σίγουρα δεν είναι δυνατό οι διοργανωτές να απαγορεύσουν την έξοδο των συμμετεχόντων. Οι συμμετέχοντες από την άλλη όμως ξέροντας εξ αρχής το πρόγραμμα της εκδήλωσης και γνωρίζοντας πως πρόκειται για στατική έκθεση θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι δε θα περάσει απαρατήρητη η αποχώρηση τους, και θα έπρεπε να μπορούσαν να κάνουν υπομονή μία ώρα ακόμα. Σίγουρα υπήρχαν κάποιοι που είχαν σημαντικούς λόγους για να αποχωρήσουν πρόωρα, όμως αυτοί που έφυγαν νωρίτερα ήταν τόσοι που δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι όλοι είχαν σημαντικούς λόγους.



   Ας μην είμαστε όμως γκρινιάρηδες.  Η διοργάνωση ήταν επιτυχημένη και ο κόσμος φάνηκε να περνάει καλά. Οι "παλιοί" βρήκαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν με φίλους, κάτι απαραίτητο αυτήν τη δύσκολη περίοδο, και αρκετοί "νέοι" πιστεύω ότι πήραν το ερέθισμα για να ψαχτούν περισσότερο με το χόμπι αυτό. Ένα χόμπι που έχει πολλά να προσφέρει και μέσα από το οποίο η μάθηση δεν σταματά ποτέ. 

Όμορφα αυτοκίνητα και Όμορφοι Άνθρωποι!



   Περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση αυτή μπορείτε να δείτε στο link του album που θα βρείτε από κάτω. Πριν κλείσουμε θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στη ΦΙΛΠΑ για τη διοργάνωση αυτή, καθώς και στους συμμετέχοντες που φροντίζουν ώστε αυτά τα διαμάντια να είναι πάντα αξιόμαχα και σωστά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για μία ακόμα φορά τη Μαρία Κολιούση, χωρίς την βοήθεια της οποίας δε θα μπορούσα να είχα καλύψει την εκδήλωση. Καλή "ιστορική" χρονιά λοιπόν για όλους, με αρκετές και καλές εκδηλώσεις.



Album: https://photos.app.goo.gl/zvRMDsWkSzdpi3fm6

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο Πρόδρομε!!!
    Οι φωτογραφίες...είναι καταπληκτικές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή