Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Classic Car Show: ΦΙΛΠΑ - 9th Concours D' Elegance - 21/10/2012



Photobucket


Αντιγραφή από το site της ΦΙΛΠΑ:

"   Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 η ΦΙΛΠΑ διοργανώνει με την υποστήριξη του Δήμου Χαλανδρίου την εκδήλωση «ΦΙΛΠΑ – 9ο Concours dElegance 2012» σε συνεργασία με τον «Σύλλογο Διατηρήσεως Ιστορικών Οχημάτων» και την «Ελληνική Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας». Η διοργάνωση έχει ενταχθεί στο διεθνές ημερολόγιο της FIVA ως B 006/2012 event.
    Δεκάδες επιλεγμένα παλαιά αυτοκίνητα, στρατιωτικά οχήματα και μοτοσυκλέτες, χαρακτηριστικά δείγματα της ιστορίας της αυτοκίνησης, θα βρίσκονται στη Πλατεία Ελευθερωτών-Αγ. Νικολάου Χαλανδρίου από τις 9:00 μέχρι και τις 15:00 το μεσημέρι.
   Παράλληλα η ΦΙΛΠΑ θα τιμήσει τη μνήμη και το έργο του πρόσφατα αποβιώσαντα μεγάλου Ιταλού σχεδιαστή και 'καροσσερίστα' Sergio Pininfarina. Πρός τούτο θα υπάρξει ξεχωριστή κατηγορία αυτοκινήτων "Designed by Pininfarina" με αντίστοιχο κύπελλο. Επίσης θα επιδιωχθεί η ενημέρωση των συμμετεχόντων και του κοινού για το έργο του Pininfarina. Έχει προσκληθεί να ηγηθεί της Επιτροπής Αξιολόγησης αυτής της κατηγορίας η Α.Ε. ο Πρέσβης της Ιταλίας.
   Τα οχήματα θα βραβευθούν από Επιτροπή Κριτών ανάλογα με το επίπεδο αποκατάστασης, την ποιότητα τόσο της συντήρησης που έχει υποστεί κάθε όχημα ξεχωριστά καθώς και των εργασιών για την πλήρη αποκατάστασή του. Η Επιτροπή Κριτών που θα απονείμει τα βραβεία αυτά θα αποτελείται από εξειδικευμένους κριτές καί άλλες προσωπικότητες.
    Με την υποστήριξη του Δήμου Χαλανδρίου δίνεται η ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν την ιστορία της αυτοκίνησης στο πλαίσιο αυτής της καθιερωμένης πλέον φθινοπωρινής εκδήλωσης, όπου θα εκτεθούν και διαγωνιστούν ιδιαίτερα και σπάνια παλαιά οχήματα και μοτοσυκλέτες."
 
 
Τον κανονισμό, καθώς και την αίτηση για τις δηλώσεις συμμετοχείς θα τα βρείτε ΕΔΩ.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ:
 
 
ΛΗΞΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΝ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 Οκτωβρίου 2012 & ώρα 20:00
στα Γραφεία της ΦΙΛΠΑ, Κυβέλης 6, Γέρακας 153 44, Αττική
Τηλ.: 210-65 34 700, FAX: 210-65 33 420, e-mail:--> info@philpa.gr
Δικαίωμα Συμμετοχής 40,00€ αυτοκίνητα/στρατιωτικά, 25,00€ μοτοσυκλέτες
 
 
   Η εκδήλωση θα λάβει χώρα όπως αναγράφεται και πιο πάνω στην Πλατεία Ελευθερωτών (Αγίου Νικολάου) στο Χαλάνδρι, όπου είναι και το κεντρικότερο σημείο του Χαλανδρίου. Για όσους δεν γνωρίζουν την περιοχή ελπίζω ο παρακάτω χάρτης να τους βοηθήσει:


Photobucket

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου