Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Classic Car Show: Triumph Club - Κοπή Της Πίτας TSCG - 15/01/2017 (Φωτογραφίες)


   Ξέρω ότι ήδη έχει μπει ο Απρίλης, οπότε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο είναι παλιά νέα, όμως η Κοπή της Πίτας του TSCG έπρεπε να παρουσιαστεί. Η εκδήλωση έγινε στις 15 του Γενάρη, οπότε και τα μέλη και οι φίλοι του Triumph Sports Club of Greece συγκεντρώθηκαν στους Θρακομακεδόνες για να ξεκινήσουν την βόλτα τους.

    Το σημείο συνάντησης ήταν η γνωστή πλέον πλατεία των Θρακομακεδόνων από όπου και ξεκινήσαμε με αρχικό προορισμό το Ελληνικό Μουσείο Ποδηλάτου στις Αφίδνες όπου και είχε προγραμματιστεί ξενάγηση για τα μέλη του club. Οι συμμετοχές για άλλη μία φορά ήταν πολλές αλλά η βόλτα πραγματοποιήθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα ή απρόοπτο.





















   Στη συνέχεια μεταβήκαμε σε ταβέρνα στις Αφίδνες, όπου και πραγματοποιήθηκε η Κοπή της Πίτας του TSCG και ακολούθησε γεύμα. 

   Εδώ θα ήθελα να συγχαρώ το προεδρείο του Triumph Sports Club of Greece, τόσο για την επιτυχία της εκδήλωσης όσο και για την πρωτοβουλία τους να πραγματοποιούν βόλτες με μόνο κόστος τα καύσιμα των συμμετεχόντων ώστε να μπορούν όλοι να χαρούν τα ιστορικά τους οχήματα χωρίς να χαλάσουν μια περιουσία και χωρίς άγχος. Ήδη άλλες λέσχες/club φαίνεται να έχουν ακολουθήσει την ιδέα αυτή και ελπίζουμε σε ακόμα περισσότερες τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Από την άλλη ο συνδυασμός μιας τέτοιας βόλτας με την Κοπή της Πίτας της λέσχης είναι από μόνη της πολύ πετυχημένη ιδέα, πέρα από την πεπατημένη και την οποία επικροτούμε. 

  Ήδη το TSCG έχει πραγματοποιήσει μία ακόμα βόλτα στους μήνες που ακολούθησαν, την οποία δεν καταφέραμε να παρακολουθήσουμε εξαιτίας ανειλημμένης υποχρέωσης και από όσο ξέρουμε θα ακολουθήσουν και άλλες. Ευχόμαστε μια γεμάτη "κλασική" χρονιά και πολλές ακόμα βόλτες / εκδηλώσεις.

   Ακολουθούν μερικές ακόμα φωτογραφίες από τον χώρο στάθμευσης της ταβέρνας και όπως πάντα μπορείτε να δείτε το πλήρες album της εκδήλωσης ακολουθώντας το link επίσης στο τέλος του άρθρου.
















Album: https://photos.app.goo.gl/o6i3UXn9Zy738Vge7

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια Πρόδρομε, για τις υπέροχες φωτογραφίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή