Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Classic Car Show: Triumph Club - Winter Tour TSCG - 20/11/2016 (Φωτογραφίες)


   Τον Νοέμβριο το Triumph Sports Club of Greece διοργάνωση μια ακόμα εκδρομή για τα μέλη και τους φίλους. Το ραντεβού δόθηκε για την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στους Θρακομακεδόνες, στο Best Friends. Μετά από το πρωινό καφεδάκι η παρέα ξεκίνησε για την βόλτα της προς την Ιπποκράτειο Πολιτεία και έπειτα από μια μικρή στάση στη λίμνη Μπελέτσι κατευθύνθηκε προς τον Βαρνάβα για το καθιερωμένο τσίκνισμα. 

   Οι φίλοι που μαζεύτηκαν ήταν πολλοί και ένα πολύχρωμο παζλ κλασικών αυτοκινήτων έδωσαν χρώμα στην πλατεία των Θρακομακεδόνων. Κάτι το οποίο ήταν απολύτως λογικό εξάλλου, καθώς τόσο το συνολικό κόστος, όσο και η χρονική διάρκεια ήταν τέτοια που έδωσαν την ευκαιρία να συμμετέχουν ακόμα και όσοι δεν έχουν την άνεση να ακολουθήσουν ένα rally. Ίσως θα ήταν καλή ιδέα περισσότερες λέσχες και club να διοργανώνουν τέτοιου είδους εκδρομές.

   Αυτή ήταν και η τελευταία διοργάνωση του TSCG για φέτος, δίνοντας την υπόσχεση ότι το 2017 θα ακολουθήσουν περισσότερες εκδηλώσεις. Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω την Μαρία Κολιούση και τον Νίκο Γαλούση για την βοήθεια τους στην φωτογράφιση της εκδρομής.






























Album: https://photos.app.goo.gl/twYGEwJ3VTyskd4F6

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια Πρόδρομε, Μαρία και Νίκο, για τις καταπληκτικές φωτογραφίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή