Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Classic Car Show: Triumph Club - Ελικώνας 2016 - 02/10/2016 (Φωτογραφίες)


    Τον τελευταίο καιρό υπήρξε μια σταθερότητα στο Garage Stories. Η σταθερότητα αυτή όμως αφορούσε μονάχα το κομμάτι των δημοσιεύσεων. Γενικά το 2016 υπήρξε μια πολύ δυνατή χρονιά για το GS και για μένα προσωπικά και η απόκτηση ενός καλοδιατηρημένου και πολύ όμορφου Escort MK1 βοήθησε να ακολουθήσουμε πιο ενεργά το πρόγραμμα εκδηλώσεων ιστορικών οχημάτων και από θεατές να γίνουμε συμμετέχοντες. Δυστυχώς ο χρόνος όμως δεν υπήρξε σύμμαχος, οπότε ανάμεσα στο τρέξιμο της δουλειάς και την προσπάθεια αναζήτησης θεμάτων μας ανάγκασε να μείνουμε πίσω σε επίπεδο δημοσιεύσεων. 

    Αυτήν την εβδομάδα λοιπόν, την τελευταία του 2016 θα προσπαθήσω να ανεβάσω όλα τα θέματα που αφορούν εκδηλώσεις που έγιναν μέσα στο έτος και που είτε συμμετείχαμε, είτε ακολουθήσαμε. Θα είναι ένας ομολογουμένως δύσκολος στόχος, και ίσως να δημιουργήσει σύγχυση, είναι όμως κάτι που πρέπει να γίνει ώστε να ολοκληρωθεί η χρονιά σωστά, χωρίς εκκρεμότητες και με την ελευθερία να στήσουμε καλύτερα το πρόγραμμα για το 2017.

    Ο Μαραθώνιος θεμάτων και εκδηλώσεων λοιπόν ξεκινά με μια εκδρομή που οργάνωσε το Triumph Club στις αρχές του Οκτωβρίου και συγκεκριμένα την πρώτη Κυριακή του μήνα. 



    Η ιδέα ήταν πολύ απλή. Μια παρέα ανθρώπων βγάλαν τις όμορφες κυρίες τους βόλτα, υπό την αιγίδα ενός club με ιστορία, και πραγματοποίησαν μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα στις όμορφες ορεινές διαδρομές της Βοιωτίας. Η άψογη οργάνωση ήταν απαραίτητη ώστε ένας σημαντικός αριθμός συμμετεχόντων να μπορούν να ακολουθήσουν την εκδρομή χωρίς να υπάρξουν προβλήματα στην κανονική κυκλοφορία, αλλά να υπάρχει η συνοχή της "παρέας" στην διαδρομή.

    Η εκκίνηση δόθηκε στον "Σταθμό 14" στο Χαϊδάρι και μέσω της Παλαιάς Οδού κατέληξε στην όμορφη και γραφική "Αρβανίτσα" στον Ελικώνα όπου και οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το πράσινο και την ηρεμία της περιοχής, και οι φωτογράφοι να χαρούν τον συνδυασμό καλοδιατηρημένων κλασικών αυτοκινήτων και πράσινου τοπίου. 

    Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η εκδήλωση ως ιδέα είναι πολύ καλή και βοηθάει στο να κάνουν οι ιδιοκτήτες μερικά χιλιόμετρα με τα αυτοκίνητα τους με οργάνωση και χωρίς άγχος. Τα Rally Regularity έχουν το ενδιαφέρον τους και ομολογώ ότι προσωπικά με έχουν κερδίσει, αλλά τέτοιες βόλτες απλά δεν πρέπει να χάνονται. Το Triumph Club μέχρι το τέλος του έτους πραγματοποίησε μια ακόμα τέτοια εκδρομή, αλλά περισσότερα θα διαβάσετε και θα δείτε τις επόμενες μέρες. 

    Ακολουθούν μερικές επιλεγμένες φωτογραφίες από την εκδήλωση αυτήν, καθώς και το link για το Album στο τέλος του άρθρου. Μείνετε συντονισμένοι για να παρακολουθήσετε και τα επόμενα άρθρα της εβδομάδας αυτής.





















Album: https://photos.app.goo.gl/FUGm43gLxivszoT86

1 σχόλιο:

  1. Πρόδρομε, συγχαρητήρια για τις καταπληκτικές φωτογραφίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή