Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

Classic Car Show: Classic Microcars Club - 1st Winter Rally Regularity - Παναγιώτης Αβραμίδης - 06/11/2016 (Φωτογραφίες)

IMG_4492

   Σε συνέχεια του "Μαραθωνίου" αναρτήσεων θα παρουσιάσω μια εκδήλωση του Classic Microcars Club που έλαβε χώρα στις αρχές του Νοέμβρη. Εδώ θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι αυτό είναι το δεύτερο άρθρο που αναρτήθηκε σήμερα, οπότε μπορείτε να δείτε στην λίστα στα δεξιά αν έχετε διαβάσει το προηγούμενο.

   Ας περάσουμε όμως στην εκδήλωση της Microcars. Σε αυτήν την εκδήλωση συμμετείχα χάρη στην πρόταση του πολύ καλού φίλου Δημήτρη Ραζή, οπότε και  ανέλαβα καθήκοντα συνοδηγού/πλοηγού. Το όχημα με το οποίο συμμετείχαμε είναι ένα πολύ όμορφο και αξιόπιστο Citroen 2CV, πλήρως μάχιμο, και έτοιμο να χαρίσει πολλά χαμόγελα και ενδιαφέρουσες στιγμές στους επιβάτες του. Το ραντεβού για την εκκίνηση του αγώνα δόθηκε στο ΚΤΕΟ "Ηνίοχος", στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας. Εκεί, αφού τα αυτοκίνητα πέρασαν από τον τεχνικό έλεγχο και ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίες γραφειοκρατικές διαδικασίες δόθηκε η εκκίνηση και περισσότερα από 40 κλασικά οχήματα ξεκίνησαν έναν απαιτητικό αγώνα στα βουνά της Ανατολικής Αττικής.

IMG_4442

IMG_4568

   Ο αγώνας κύλισε χωρίς απρόοπτα, ο σχεδιασμός ήταν προσεκτικός και ο βαθμός δυσκολίας του ήταν καλός ακόμα και για τους απαιτητικούς. Μετά το πέρας του τα πληρώματα οδηγήθηκαν σε ταβέρνα του Αγίου Στεφάνου για το καθιερωμένο τραπέζι, ενώ στον ίδιο χώρο έγινε και η απονομή των βραβείων στους νικητές, αλλά και των μεταλλίων σε όλους του συμμετέχοντες. 

    Ως προσωπικό σχόλιο (αν μπορούσα να το χαρακτηρίσω έτσι) έχω να πω ότι αυτός ο αγώνας μου απέδειξε κάτι. Μπορείς να έχεις τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό ώστε να εξαλείψεις τις όποιες ατέλειες του οχήματος που θα μπορούσαν να χαλάσουν την "ακρίβεια" του πληρώματος. Αν ο συνοδηγός δεν έχει τις γνώσεις και την εμπειρία να τα αξιοποιήσει τότε απλά του είναι άχρηστα. Οπότε, ως συνοδηγός τουλάχιστον, γυρνάμε πίσω στα θρανία και ξεκινάμε εκπαίδευση. 

   Θα ήθελα και πάλι να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Ραζή για την ευκαιρία που μου έδωσε να συμμετέχω μαζί του στον αγώνα αυτό. Θα ακολουθήσουν μερικές ακόμα επιλεγμένες φωτογραφίες, ενώ στο τέλος μπορείτε να δείτε το slideshow του album καθώς και link που οδηγεί απευθείας σε αυτό στο Flickr. Η συνέχεια του "Μαραθωνίου" θα γίνει αύριο το πρωί. 

IMG_4715
IMG_4556
IMG_4686
IMG_4682
IMG_4678
IMG_4585
IMG_4675
IMG_4503

Created with flickr slideshow.


Album: https://flic.kr/s/aHskRcRxJL

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο Πρόδρομε, για τις υπέροχες φωτογραφίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή