Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Classic Car Show: ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α / ΟΜΑΕ - 1st Rally Regularity Αναβάσεων - 11/12/2016 (Φωτογραφίες)


   Στα μέσα του Δεκέμβρη η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α)  με την ΟΜΑΕ διοργάνωσε το Rally Regularity Αναβάσεων. Έναν αγώνα ακριβείας που συνδύαζε διαδρομές στην Πεντέλη και την Πάρνηθα. Η εκκίνηση δόθηκε στο Ολυμπιακό στάδιο και κάτι λιγότερο από 50 κλασικά αυτοκίνητα ξεχύθηκαν στους δρόμους της Ανατολικής Αττικής. 

  Οι ειδικές ήταν όλες στο ορεινό κομμάτι της διαδρομής, με διάφορα επίπεδα δυσκολίας, ενώ κάποιες επαναλαμβάνονταν. Η τελευταία ήταν και η ανάβαση Πάρνηθας, με τερματισμό το Mont Parnes. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και οι βραβεύσεις πραγματοποιήθηκαν σε αίθουσα εκδηλώσεων στην περιοχή της Πάρνηθας.

   Η οργάνωση ήταν απόλυτα επιτυχημένη, χωρίς λάθη και νομίζω ότι όλοι οι συμμετέχοντες διασκέδασαν, αν και αρκετοί δυσκολεύτηκαν με τις παγίδες των ειδικών. Ελπίζουμε σε ακόμαα περισσότερες εκδηλώσεις από την ομάδα αυτή μέσα στο 2017. Για το Garage Stories αυτός ο αγώνας ήταν και ο τελευταίος που συμμετείχαμε για αυτήν τη χρονιά, με το πάντα αξιόπιστο Escort. 

    Για μία ακόμα φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω την Μαρία Κολιούση, φωτογραφίες της οποίας θαυμάζετε σε αυτό το άρθρο, καθώς και τον Γιάννη Καράμπελα και την ομάδα του τόσο για τη διοργάνωση όσο και για τη βοήθεια τους.
























Album: https://photos.app.goo.gl/zyEj3vhondxuswq49

2 σχόλια:

  1. Υπέροχες φωτογραφίες!!!
    Μπράβο, Πρόδρομε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης, συγχαρητήρια και στην Μαρία Κολιούση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή