Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Classic Car Show: Σ.ΙΣ.Π.Α / ΕΟΟΕ - 1st Classic Rally Moonshine - 24/09/2016 (Φωτογραφίες)


  Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του "The Ranch" στην Κορινθία πραγματοποιήθηκε το The Moonshine Festival. Η ΕΟΟΕ σε συνεργασία με το "The Ranch" πραγματοποίησε το πρώτο Κλασικό Ράλλυ Moonshine, όπου οι συμμετέχοντες ξεκίνησαν από την Αθήνα με τελικό προορισμό το ράντζο, έχοντας στο ενδιάμεσο δύο/τρεις ειδικές ακριβείας.

    Ο πολύ καλός φίλος Δημήτρης Φυτάκης με κάλεσε να συμμετέχουμε μαζί με το Opel Manta του. Ο αγώνας στην πραγματικότητα δεν ήταν αγώνας, καθώς οι ειδικές ήταν μικρές και λίγες, κατά μήκος της διαδρομής για το ράντζο, όμως ο βασικός σκοπός ήταν η συγκέντρωση οχημάτων και οδηγών στο ράντζο και η συμμετοχή τους στο φεστιβάλ. 

   Ο χώρος του ράντζου φιλοξένησε άνετα τους πολλούς συμμετέχοντες, ενώ το τοπίο ήταν απλά εκπληκτικό για να βγουν ενδιαφέρουσες φωτογραφίες. Όσοι συμμετέχοντες ήθελαν είχαν την δυνατότητα να ακολουθήσουν πλήρως το φεστιβάλ και να μείνουν όλο το Σαββατοκύριακο στο ράντζο. Η ζωντανή country μουσική, ο ίδιος ο χώρος αλλά και η εμφάνιση των περισσότερων συμμετεχόντων του φεστιβάλ που βασίζονταν κυρίως στην μόδα των cowboys έδιναν μια ενδιαφέρουσα νότα στην εκδήλωση. 

    Για τον αγώνα δεν έχω να πω και πολλά, καθώς όπως ήδη ανέφερα δεν ήταν κλασικό αγώνας ακριβείας. Ακολουθούν μερικές επιλεγμένες φωτογραφίες, ενώ στο τέλος μπορείτε να δείτε το link για να πάτε απευθείας στο album στο Google Φωτογραφίες. Να σημειώσω ότι αργότερα στη μέρα θα ανέβει ένα ακόμα άρθρο.


























Album: https://photos.app.goo.gl/NeSobbGUBrxDYeCv7

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια Πρόδρομε, για τις καταπληκτικές φωτογραφίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή