Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Abandoned: Alfa Romeo Giulia Super 1300


Alfa Romeo Giulia 1300 Super

   Πολλές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως τα υπολογίζεις. Για παράδειγμα στα μέσα του μήνα, και ενώ γίνονταν σχέδια για απόκτηση καλύτερης φωτογραφικής, το πάντα πιστό Laptop αποφάσισε ότι 7 χρόνια είναι πάρα πολλά για υπολογιστή και μας άφησε χρόνους. Κάπως έτσι και η συγκεκριμένη Alfa Romeo έμεινε να σαπίζει σε ένα στενάκι κάπου στα Μεσόγεια.


Alfa Romeo Giulia 1300 Super

   Σε μία από τις πολλές βόλτες στην συγκεκριμένη περιοχή βρέθηκα μπροστά σε αυτήν την πανέμορφη κυρία, που όμως ο χρόνος δεν ήταν καλός και τρυφερός μαζί της. Σύμφωνα πάντα με όσα λίγα γνωρίζω για αυτές (και με σκονάκι το ταμπελάκι στο πορτ μπαγκάζ) πρόκειται για μία Giulia Super 1300 Tipo 115.09. Παρουσιάστηκε το 1970 και έμεινε στην παραγωγή για δύο χρόνια.

    Σύμφωνα με συγγενείς του ιδιοκτήτη, η συγκεκριμένη ήταν να μπει για αποκατάσταση, όμως δυστυχώς οι καταστάσεις και διάφορα θέματα δεν επέτρεψαν στον ιδιοκτήτη να κάνει το μεγάλο βήμα. Η ελπίδα όμως συνεχίζει να υπάρχει και μέχρι την τελευταία φορά που βρέθηκα εκεί δεν υπήρχε καμία απολύτως σκέψη για πώληση της "Ιουλίας".


Alfa Romeo Giulia 1300 Super

   Ευχόμαστε να έρθει η ώρα να μπει στο "χειρουργείο" και αυτή η κυρία, ώστε στο μέλλον να ομορφαίνει τους ελληνικούς δρόμους. Όσο για τα δικά μας "ραντεβού", προσωρινά να αραιώσουν, έως ότου καταφέρουμε να αντικαταστήσουμε τον υπολογιστή.


Alfa Romeo Giulia 1300 Super


What if...?

71-Alfa-Giulia-1300-Super-DV-10-CI_01
Πηγή εικόνας: http://www.conceptcarz.com/z18691/Alfa-Romeo-Giulia-1300.aspx

1 σχόλιο: