Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Classic Car Show: Classic Microcars Club- Αλκυώνειο Rally Regularity - 23/03/2014 (Φωτογραφίες)



   Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Αλκυώνειο Rally Regularity από την Classic Microcars την Κυριακή που μας πέρασε. Και χάρη στον καλό φίλο Δημήτρη Ραζή που μας παραχώρησε ένα από τα αυτοκίνητα του, ένα πολύ όμορφο Ford Fiesta του 1981,  είχαμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε την εκδήλωση αυτή από "μέσα".
   Η εκκίνηση δόθηκε στο Δαφνί και τα πληρώματα των 41 πολύ όμορφων ιστορικών οχημάτων είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες διαδρομές σε Αττική και Βοιωτία, ενώ ο τελικός προορισμός ήταν το χωριό Πύλη Βοιωτίας στα όμορφα Δερβενοχώρια.




   Ας πάμε όμως στο "αγωνιστικό" κομμάτι τις εκδήλωσης. Οι συμμετέχοντες είχαμε να καλύψουμε περίπου 60χλμ επαρχιακών οδών. Επειδή προσωπικά δεν έχουμε την εμπειρία να κρίνουμε τον αγώνα, καθώς δεν είχαμε προηγούμενες εμπειρίες από την μεριά των συμμετεχόντων, θα αναφέρουμε απλά ότι από τους περισσότερους θεωρήθηκε πολύ καλός, γρήγορος, όχι όμως υπερβολικά σφιχτός. Δεν υπήρξαν απρόοπτα, όλα κύλησαν ομαλά και σύμφωνα με το πρόγραμμα, ενώ το roadbook ήταν άψογο (δεδομένου ότι ακόμα και εμείς που δεν είχαμε κάποια προηγούμενη επαφή ακολουθήσαμε τον αγώνα χωρίς να αντιμετωπίσουμε κάποια δυσκολία και χωρίς να χαθούμε).

   Τα αποτελέσματα γενικής, αλλά και ανά κατηγορία μπορείτε να τα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.





   Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκκίνηση, αλλά και τον τερματισμό. Πιθανότατα να λείπουν κάποιες συμμετοχές, καθώς όντας και οι ίδιοι συμμετέχοντες δεν είχαμε την άνεση του χρόνου να φωτογραφίσουμε όλα τα αυτοκίνητα. Από κάτω μπορείτε να βρείτε το link που οδηγεί στο album μας στο Google Φωτογραφίες, ώστε να τις απολαύσετε με την ησυχία σας.



Album: https://photos.app.goo.gl/6BG7MKo6QVgUK6PZ7

4 σχόλια:

  1. Μπράβο Πρόδρομε!!!
    Είναι πάρα πολύ καλές, οι φωτογραφίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σαι καλά Πάνο. Ωραία εμπειρία φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρεμαλι για πρωτη φορα τα πηγαμε περιφημα βλεπω !!!! Μπραβο φιλαρακι!
    Νικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλά Νίκο. Αν σκεφτείς ότι δεν είχαμε χρονόμετρο (και καταφέραμε να βρούμε του κινητού μου πριν την τελευταία ειδική), δεν είχαμε καμία γνώση επί του θέματος (να είναι καλά τα παιδιά που μας εξήγησαν τα απαραίτητα) και φυσικά ήμασταν με δανεικό αυτοκίνητο, θεωρώ ότι τα πήγαμε οσο καλύτερα μπορούσαμε. Την επόμενη θα είμαστε πιο οργανωμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή