Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το 2014


 photo 1024url_zps391aa12f.jpg

   Το 2013 έφτασε στο τέλος του. Όπως και για τους περισσότερους και για εμάς ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά. Μια χρονιά που μας αφήνει με ανάμιχτα συναισθήματα, αλλά κυρίως με λύπη. Λύπη για τους φίλους και συγγενείς που χάσαμε μέσα στη χρονιά (και που δυστυχώς ήταν πολλοί), λύπη για τα ποσοστά ανεργίας του πληθυσμού, λύπη για το δυσοίωνο μέλλον που φαίνεται στον ορίζοντα.
 
   Όμως από την άλλη το 2013 ήταν μία χρονιά κατά την οποία κλείσαμε πολλές ανοιχτές εκκρεμότητες, γνωρίσαμε νέους φίλους που έχουν την ίδια αγάπη για το κλασικό αυτοκίνητο και είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε μερικά από τα ομορφότερα και σπανιότερα κλασικά αυτοκίνητα.
 
   Η χρονιά έκλεισε και για τους κλασικούς, με μερικές από τις καλύτερες διοργανώσεις στο χώρο. Εκδηλώσεις τις οποίες τίμησαν με την παρουσία τους πανέμορφες τετράτροχες κυρίες και που αποτέλεσαν διαφήμιση για το χώρο του κλασικού οχήματος. Φυσικά λόγω των άσχημων οικονομικών πολλές ακόμα διοργανώσεις με ιστορία στο χώρο δεν πραγματοποιήθηκαν. 
 
   Εμείς στο GS ευελπιστούμε και ευχόμαστε το 2014 να φέρει ελπίδα υγεία και χαρά σε όλους. Καλή πρωτοχρονιά και θα τα ξαναπούμε του...  
                                                                 ... χρόνου!


 photo 2014-Happy-New-Year-Wallpaper-1_zpsf8048b4d.jpg

2 σχόλια:

  1. Με τη σειρά μου και εγώ σου εύχομαι καλή χρονιά, με επιτυχίες και νέες ανακαλύψεις-ανακατασκευές παλιών οχημάτων και να θυμόμαστε πάντα πως τα καλύτερα είναι πάντα μπροστά μας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας έχουμε όλοι μας Υγεία, Ευτυχία, Ευημερία!!!
    Ας μην χάσουμε την ελπίδα μας, να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε βάζοντας το λιθαράκι του ο καθένας μας για το καλύτερο!!!
    Ας δώσουμε δύναμη & ζωή στην συλλογικότητα & την αλληλεγγύη!!!
    Σας εύχομαι ολόψυχα, Kαλή Χρονιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή