Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Ένας Χρόνος Λειτουργίας

   Το Garage Stories έφτασε τον ένα χρόνο λειτουργίας. Ένας χρόνος με πολύ τρέξιμο, αρκετές εκδηλώσεις κλασικού αυτοκινήτου και φυσικά με κάμποσες ανακαλύψεις ξεχασμένων θησαυρών. Στις αρχές του 2012 πήρα την απόφαση να δημιουργήσω αυτό εδώ το blog και να φτιάξω ένα "ηλεκτρονικό περιοδικό" για τα κλασικά αυτοκίνητα. Ένα blog στο οποίο θα παρουσίαζα ότι μου τράβαγε το ενδιαφέρον και θα μοιραζόμουνα όσες γνώσεις έχω καταφέρει να αποκομίσω στη σύντομη ενασχόληση μου με το κλασικό αυτοκίνητο. 
 
   Τελικά στις 16 Μαρτίου του 2012 βγήκαμε για πρώτη φορά στον αέρα και τα υπόλοιπα είναι πλέον γνωστά. Μέχρι τώρα θεωρώ ότι έχω πετύχει ένα μεγάλο μέρος των στόχων  που είχα για αυτό το blog, αλλά έχω ακόμα να ρίξω πολύ δουλειά για να φτάσω στο επίπεδο που θα ήθελα. Κάπου εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια και τους φίλους μου, χωρίς την στήριξη των οποίων δε θα τολμούσα να κάνω αυτό το βήμα και θα ήθελα να ευχαριστήσω φυσικά όλους εσάς που στηρίζετε την προσπάθεια αυτή.
 
   Για οτιδήποτε θελήσετε, για οποιαδήποτε βοήθεια είτε για να μου εκφράσετε την κριτική σας και να να μου προτείνετε τις ιδέες σας,  μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο pro_crossaro@yahoo.com. Θα χαρώ πολύ πολύ να σας ακούσω. 


 photo Jonckheere_Rolls-Royce_Phantom_l_Aerodynamic_Coupe_1925_02_zps00df3039.jpg

Πηγή εικόνας: http://www.okoloweb.cz/projects/jonckheere-coupe

2 σχόλια:

  1. Το blog είναι καταπληκτικό!!!
    Συγχαρητήρια για την άψογη δουλειά!!!
    Καλή συνέχεια...στο έργο σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια Πρόδρομε για την καλή δουλειά που γίνεται...
    nstath01

    ΑπάντησηΔιαγραφή