Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Classic Car Show: 2η Αθηναϊκή συνάντηση Κλασικών Οχημάτων (Φωτογραφίες - Μέρος 1ο)

  Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η 2η Αθηναϊκή συνάντηση Κλασικών Οχημάτων. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τα 100 οχήματα, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψιν μας τις μοτοσυκλέτες και τα ποδήλατα, κάτι που προσωπικά με εξέπληξε εκ πρώτης όψεως.
    Βέβαια αν κάποιος πρόσεχε καλύτερα θα έβλεπε ότι η πλειοψηφία των οχημάτων ήταν προς πώληση (υπήρχε και ειδική σήμανση). Κάτι που φυσικά κακό δεν είναι από μόνο του, αλλά θα έπρεπε να υπήρχε διαχωρισμός των αυτοκινήτων που απλά συμμετείχαν στην έκθεση και των αυτοκινήτων που διατίθεντο προς πώληση. Αυτή η έλλειψη διαχωρισμού οδήγησε σε αστείες καταστάσεις, ενδιαφερόμενοι να ζητάνε να αγοράσουν οχήματα που δεν ήταν προς πώληση, και πέτυχα περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος νευρίασε κιόλας όταν έλαβε αρνητική απάντηση.
   Επίσης η έκθεση φωτογραφίας δεν έγινε αντιληπτή από μεγάλο μέρος του κοινού, λόγω της θέσης της. Τελευταίο αρνητικό ήταν το ότι έπρεπε να γίνει διαλογή των αυτοκινήτων που μπορούσαν να συμμετάσχουν, καθώς υπήρχε μέχρι και καγκουρό Golf MK2. Παρόλα αυτά ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα για να ξεκινήσει ένας θεσμός, και βλέποντας τα λάθη, να βελτιωθούν οι επόμενες συναντήσεις που θα γίνουν και να αγγίξουμε τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.
   Θα ακολουθήσουν φωτογραφίες που δίνουν την γενική εικόνα της διοργάνωσης, και σε επόμενες αναρτήσεις θα σας παρουσιάσω όλα τα αυτοκίνητα που συμμετείχαν. Φυσικά δε θα υπάρξουν φωτογραφίες των αυτοκινήτων που πραγματικά δε θα έπρεπε να βρίσκονται σε αυτήν την έκθεση.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου